1 november 2017 - NRO-congres voor onderwijs en onderzoek

01-11-2017

Het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek organiseert 1 november hét congres voor onderwijsprofessionals uit primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal (voortgezet) onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Afbeelding van NRO-congres

Ontmoet mensen die net als jij interesse hebben in de combinatie van onderwijs en onderzoek. Dat kunnen leraren of team- en schoolleiders zijn, maar ook medewerkers kwaliteitszorg, intern begeleiders, bestuurders, adviseurs of ontwikkelaars van leermiddelen. En natuurlijk onderwijsonderzoekers, met elk hun eigen expertise. Iedereen heeft affiniteit met de combinatie onderwijs/onderzoek, dus de basis voor een goed gesprek is er altijd.

Verbinding tussen onderzoek en dagelijkse onderwijspraktijk
Neem kennis van inzichten uit onderzoek in verschillende workshops en lezingen. Het onderzoek dat je gepresenteerd krijgt heeft altijd een wetenschappelijke basis. Vaak is het uitgevoerd in samenwerking tussen onderzoekers en onderwijsprofessionals.
In alle gevallen gaat het om betrouwbare inzichten die verder reiken dan één klaslokaal

Inschrijven kan vanaf september via de website van het NRO.

NRO organiseert dit congres in samenwerking met de PO-Raad, VO-raad, LECSO, MBO Raad, ecbo, de Onderwijscoöperatie en de Vereniging voor Onderwijsresearch (VOR).