11 april 2018 - Inspiratiedag Rotterdam btg VGG

Aantal beschikbaar: 
-

De bedrijfstakgroep Voedsel, Groen en Gastvrijheid (VGG) organiseert op woensdag 11 april een tweede Inspiratiedag om de verbinding tussen de verschillende opleidingen en beroepen te ervaren, innovatieve concepten te beleven en inspiratie op te doen. Doe mee aan deze Inspiratiedag en bouw mee aan ons btg-netwerk, door kennis te maken met collega’s van andere opleidingen, scholen en werkomgevingen. Maak kennis met de nieuwe beroepen die ons onderwijs de komende jaren sterk gaan beïnvloeden.

Deze inspiratiedag is voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs, bijvoorbeeld docenten, coördinatoren, teamleiders, managers en directeuren van opleidingen binnen de btg VGG. We nodigen u graag uit op 11 april om mee te gaan voor een inspirerend avontuur door Rotterdam. Op een leuke en afwisselende wijze wordt u in diverse groepen ondergedompeld in de nieuwe wereld van Rotterdam. Raak geïnspireerd door nieuwe bedrijfsconcepten (zoals www.bluecity.nl), jonge ondernemers, gedreven docenten en onverwachte ontmoetingen waar u binnen het onderwijs mee verder kunt.

Experience day btg VGG 11 april
De btg VGG nodigt betrokkenen uit voor een inspirerend avontuur door Rotterdam.

Programma

Actief op (be)zoek naar de laatste trends, hippe startups, gedreven ondernemers en verrassende concepten binnen onze sectoren (voedsel, groen, gastvrijheid en uiterlijke verzorging).
Natuurlijk krijgt u op deze dag ook de gelegenheid om elkaar en elkaars sectoren en opleidingen beter te leren kennen. Dit is dé kans om kennis te maken met collega’s van andere opleidingen, scholen en werkomgeving en samen inspiratie op te doen.

Het programma loopt van 10.00 uur tot circa 21.00 uur. De ontvangst locatie wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Aanmelding

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de btg VGG Inspiratiedag op woendsdag 11 april in Rotterdam. 
De eigen bijdrage is € 50,00.

Contactpersonen

Afbeelding Scilla van Cuijlenborg

Scilla van Cuijlenborg

Wilma van Nijen

Wilma van Nijen