16 februari 2017 - Experience Day 2017 btg VGG

Aantal beschikbaar: 
-

De bedrijfstakgroep Voedsel, Groen en Gastvrijheid organiseert op donderdag 16 februari een Experience Day om de verbinding tussen de verschillende opleidingen en beroepen te ervaren, innovatieve concepten te beleven en inspiratie op te doen. Doe mee aan deze Experience Day en bouw mee aan ons btg-netwerk, door kennis te maken met collega’s van andere opleidingen, scholen en werkomgevingen.

We willen u 16 februari graag meenemen op een inspirerend avontuur door Amsterdam. Op een leuke manier wordt u in diverse groepen door Amsterdam geleid. Op deze manier belandt u in diverse wijken van de stad. Iedere wijk heeft haar eigen mentaliteit en bijbehorende ondernemers.

Datum en tijd

Donderdag 16 februari 2017 van 10.00 uur tot circa 21.00 uur.

Locatie

Ontvangst bij FC Hyena (Amsterdam Noord), Aambeeldstraat 24, 1021 KB
Afsluiting bij Hotel De Goudfazant (Amsterdam Noord), Aambeeldstraat 10H, 1021 KB
Voldoende parkeergelegenheid, parkeerkosten bedragen € 3,50 per dag.
Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor wie?

Docenten, coördinatoren, teamleiders, managers en directeuren van opleidingen binnen de btg VGG.

Doel

Actief op (be)zoek naar de laatste trends, hippe startups, gedreven ondernemers en verrassende concepten binnen onze sectoren (voedsel, groen, gastvrijheid en uiterlijke verzorging)
Natuurlijk krijg je op deze dag ook de gelegenheid om elkaar en elkaars sectoren en opleidingen beter te leren kennen. Dit is dé kans om kennis te maken met collega’s van andere opleidingen, scholen en werkomgeving en samen inspiratie op te doen.

Kosten

Eigen bijdrage is € 45,00.

Wilma van Nijen

Wilma van Nijen