22 maart 2018 - Docentendag btg TGO onderwijscluster BIB Hout en Meubel

Aantal beschikbaar: 
-

Op donderdag 22 maart 2018 organiseert de bedrijfstakgroep Techniek en Gebouwde Omgeving voor de onderwijsclusters Bouw Infra en Beschermingstechniek (BIB) en Hout en Meubel een docentendag. Het thema van de dag is: 'Eigenhandig bouwen aan de toekomst'.

Programma

De docentendag start met een plenaire sessie door Annette Dölle getiteld 'Nooit af…in het onderwijs. Vervolgens kunnen docenten netwerken en tijdens drie rondes deelnemen aan een workshop naar keuze. Na het plenair delen van de opbrenst van de dag kunnen deelnemers napraten onder het genot van een drankje en een hapje. Zie in de rechterkolom op deze pagina het complete programma waarin de workshops uitgebreid staan beschreven.

Locatie

De deelnemers zijn te gast bij het Bouw en Infra Park, Centuurbaan 2 in Harderwijk. Niet alle navigatiesystemen leiden naar de hoofdentree. Volg de routebeschrijving voor parkeren en let op de borden langs de weg.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze dag via deze link en dan direct aangeven aan welke workshops u gaat deelnemen.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen € 85,- per persoon. De factuur wordt per instelling opgesteld en gestuurd naar (één van) de managers van de opleidingen Bouw, Infra en Beschermingstechnieken. De kosten zijn berekend op het totaal aantal deelnemers. Wij attenderen u erop dat indien u met minder deelnemers vanuit uw instelling komt dan van tevoren opgegeven, wij genoodzaakt zijn annuleringskosten in rekening te brengen. Deze bedragen € 50,-.
Bij 'no show' brengen wij de volledige kosten in rekening. Wanneer u plotseling bent verhinderd, is het mogelijk een collega in uw plaats te laten deelnemen.

Contactpersonen

Afbeelding van Meinja Şaman

Meinja Şaman

Secretaresse
Afbeelding van Sabine Mul

Sabine Mul

Beleidsadviseur TGO