29 maart 2018 - Docentendag btg Handel: Denken en Doen

Aantal beschikbaar: 
-

Denken én Doen….Dat is het thema van deze docentendag. De zaken overdenken, tot weloverwogen aanpakken komen maar natuurlijk moeten we ook vooral Doen!

Activerende didactiek, een veilig klimaat scheppen, aandacht besteden aan Burgerschap en Loopbaan, inspelen op de ontwikkelingen in de Handel, het vraagt allemaal om gedegen voorbereiding maar zeker ook om actie. We dagen u uit: wat gaat u DOEN in 2018? Laat u inspireren door de diverse workshop- en inspiratiesessie-leiders!

Kijk om te beginnen door de bril van de Vrije Denkers zij leren u: Doen is de beste manier van Denken!  We sluiten de dag af met What’s Up? Geniet van onze eigen studenten, creatief, ondernemend en verrassend. Genoeg te beleven dus op 29 maart!

Programma

Naast een plenair programma bij de start en als afsluiting van de dag zijn er een aantal rondes met tal van inspiratiesessies, workshops en presentaties waaruit u een keuze kunt maken. Daarnaast is de gehele dag een beursvloer ingericht waar een groot aantal organisaties, die ons onderwijs ondersteunen, aanwezig zijn. Zij zijn graag bereid om u te informeren over hun aanbod en producten.
En natuurlijk heeft u deze dag ook ruim de mogelijkheid om collega’s van andere ROC’s te ontmoeten.

Locatie

We zijn wederom te gast bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Een locatie die past bij onze dynamische bedrijfstak.

Deelnamekosten en inschrijving

De deelnamekosten voor deze dag zijn € 95,- p.p.

U kunt zich inschrijven via onze site: site of direct via deze link

Contactpersoon

Silhouet profielfoto vrouw

Karin Geurts

Beleidsadviseur