Dé CVI Conferentie 2024

29 mei
30 mei
09:00 - 17:00
NH Leeuwenhorst – Noordwijkerhout

Dé CVI Conferentie 2024 -Durf Doe Deel- wordt georganiseerd door het Consortium voor Innovatie (CVI) voor de MBO sector. om elkaar te ontmoeten, kennis te delen via interactieve sessies en Keynote’s en MBO talks te volgen. Tijdens dé onderwijsconferentie voor de MBO sector durven mbo instellingen tijdens de voor-scholen door-scholen workshops en MBO talks hun best-practice te delen en kunnen ook de onderwijspartners uit de sector een bijdrage aan het programma leveren.

Durf Doe Deel

Zoals het Innovatiehuis het hele jaar jouw team / school de kans biedt om jouw interne bijeenkomst te faciliteren, is dat ook tijdens Dé CVI Conferentie mogelijk.

Durf: jouw MBO school te vertegenwoordigen; dien een sessievoorstel in; durf jouw innovatieve ideeën te delen of kom netwerken.

Doe:  dien jouw sessievoorstel in of meld je aan voor CVI Conferentie 2024 op 29 en 30 mei 2024 in NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Deel: MBO scholen komen in hun ‘eigen ruimte’ actuele thema’s delen tijdens Dé CVI Conferentie. Meld jouw interactieve sessies nu al aan!

Er is volop gelegenheid om kennis te delen, zowel halen als brengen, om te ontmoeten en te netwerken.

Aanmelden en procedure

Wil je aanmelden, of een sessievoorstel indienen, dat kan via de online databank. Heb je vragen over deelname voor jouw school, neem dan contact op met annemariehoevenaars@cviweb.nl.