Inloggen op extranet

De MBO Raad beschikt over een extranet. Dit extranet maakt het mogelijk makkelijk kennis te delen en samen te werken met collega’s uit de sector. Dit samenwerken gebeurt in groepen die zijn samengesteld op basis van overleggen waar je in plaatsneemt of gedeelde interesses, thema’s en kennisgebieden. Toegang wordt verleend via medewerkers van de MBO Raad.

Nieuwe gebruikers

Wanneer u een uitnodiging hebt gekregen om in te loggen op het Extranet van de MBO Raad kunt u zichzelf gaan aanmelden. Hoe gaat dat eerste keer inloggen?

Uitnodiging ontvangen?

We maken gebruik van Microsoft Office 365 applicaties om in te kunnen loggen op het Extranet. De aanmelding is verschillend voor mensen die al met Microsoft Office 365 werken en mensen die dat niet doen: 

  • Heeft u de uitnodiging ontvangen op een Microsoft Office 365-adres (u werkt al met Office 365 applicaties zoals Outlook en Sharepoint), dan kunt u datzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen. Op deze manier hoeft u niet twee verschillende inlognamen en wachtwoorden te gebruiken.
  • Heeft u de uitnodiging ontvangen op een e-mailadres dat niet van Microsoft Office 365 is, zoals bijvoorbeeld Gmail,  dan kunt u dit e-mailadres gebruiken om in te loggen, maar moet u zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Ook ontvangt u dan nog een verificatie-mail om er zeker van te zijn dat dit uw e-mailadres is.

Klik op een van de twee mogelijkheden voor meer informatie:

Heeft u een Microsoft Office 365 account?
Heeft u een e-mailaccount dat geen gebruik maakt van Microsoft Office 365?

Nog niet uitgenodigd en toch interesse?

Wilt u toegang tot het extranet? Dat kan alleen op uitnodiging van een medewerker van de MBO Raad. Dus bel of mail deze contactpersoon en vraag wat de mogelijkheden zijn.