Feel the Freedom of Fashion! bij ROC Nijmegen

06-04-2017

Op woensdag 12 april is de jaarlijkse Fashionshow van de Retail-opleidingen (Fashion Sales en Manager Retail) van ROC Nijmegen. Dit jaar is de 16e editie. Alle 45 studenten van deze opleidingen showen hun eigen creaties. Het overkoepelende thema Feel the Freedom of Fashion! en actuele deelthema’s leveren verassende creatieve ideeën op. Feel free om te komen kijken en je te laten verbazen!

Inspiratie

Eerstejaars studenten werken met het thema Art and Fashion. Zij lieten zich voor hun kledingstukken inspireren door verschillende schilderijen en kunststromingen.
Studenten uit het tweede studiejaar maken met stofstalen outfits binnen het thema ‘patchwork’. ‘Stadsnomade’ is hun tweede thema. Op basis daarvan recyclen ze jassen, geïnspireerd op het leven in de stad als nomade.
Studenten uit het derde jaar (hun eindexamenjaar) showen hun eigen collectie. Elke collectie weerspiegelt een stuk identiteit en veel creativiteit van de betreffende student.

Alle studenten zijn druk aan de slag om er ook dit jaar weer prachtige kledingstukken te laten zien. Daarnaast volgen ze workshops om op de catwalk te kunnen schitteren.

Kom ook!
Woensdagavond 12 april
Er zijn twee shows: om 19.00 uur en 21.00 uur.
Locatie: Campusbaan 6 in Nijmegen
Kaarten reserveer je per e-mail: fashionshow@roc-nijmegen.nl
Je betaalt € 9,00 per kaart. Studenten van ROC Nijmegen betalen € 5,00 voor de show van 19.00 uur.