Noorderpoort benoemt twee nieuwe leden Raad van Toezicht

29-11-2017

De Raad van Toezicht van Noorderpoort heeft op 20 november 2017 twee nieuwe leden benoemd. In verband met het einde van het tweede termijn van Cor Zijderveld, voorzitter van Samenwerkende bedrijven Eems Delta, neemt per 1 januari 2018 dhr. Edmund Tenfelde zitting in de Raad van Toezicht. Zeven maanden later start mevr. Nina Huck. Haar benoeming is ter vervanging van drie leden van de Raad van Toezicht waarvan eind 2018 de tweede termijn eindigt.

Dhr. Tenfelde heeft als CEO van Bollegraaf Recycling Solutions BV Appingedam, een gefundeerde binding met de regio. Daarnaast beschikt hij over ruime internationale ervaring in het bedrijfsleven.
 
Hoewel de benoeming van mw. Huck officieel per 1 juli ingaat is zij al vanaf januari 2018 als waarnemer bij de vergaderingen aanwezig. Ook Huck heeft een internationale horizon, met regionale invloeden. Zo was zij tot 2016 werkzaam als general manager bij Quartz & Special Glass Philips Lighting Factory Winschoten, waarvan een deel van haar verantwoordelijkheid ook lag bij een departement in het Poolse Pila. Inmiddels is zij alweer ruim een jaar werkzaam als Managing Director bij QSIL Nederland. 

Foto Noorderpoort