Nieuws

Ambassadeursgala 2024: Mbo’s grootste feestje kent alleen maar winnaars

De 2024-editie van het Dit is mbo Ambassadeursgala gaat de boeken in als een van de uniekste ooit. Met de onthulling van het standbeeld voor het mbo-vakmanschap, de uitverkiezing van een compleet ambassadeursteam én een recordaantal mensen in de zaal waren alle ingrediënten voor mbo’s grootste feestje aanwezig.

Ambassadeursgala: Landelijk ambassadeur mbo Quillian Blom sluit een bewogen jaar af

Een dagje meelopen met minister Dijkgraaf, een biertje drinken met Kamerleden in Polen en interviews geven aan NRC, De Telegraaf en NOS Stories – dat waren slechts enkele hoogtepunten uit het jaar van Quillian Blom (19), Landelijk Ambassadeur van het mbo.

Ambassadeursgala: tweevoudig winnaar Best of Excellence Award kijkt terug op zijn succes

Bart Willems, winnaar van de Best of Excellence Award in 2023 én 2022 op het Dit is mbo Ambassadeursgala, blikt terug. ‘Twee keer de beste zijn van vierhonderd heel goede studenten, dat is super en uniek.’

Ambassadeursgala 2024: Dit is het Ambassadeursteam mbo 2024!

Wat is hét gouden idee om het mbo te promoten? 31 mbo-ambassadeurs verdeeld over drie teams werkten maandenlang aan ideeën en plannen om het mbo nog beter op de kaart te zetten. Tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala presenteerden de studententeams Noord, Midden en Zuid hun plannen. De uitslag is bekend!

Ambassadeursgala: studententeam Midden gaat de kijk op het mbo veranderen!

Genomineerd! Niels Versteeg van Aventus kan niet wachten tot het 13 mei is! Dan vertelt hij in Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn samen met Mara Dingemans van Albeda mbo, namens heel team Midden hoe belangrijk en onmisbaar vakmensen zijn.

Ambassadeursgala: onderwijsteam Digital Nomads verlegt grenzen

Genomineerd! Afgelopen maart trokken 25 Digital Nomads in twee groepen (blauw en roze) dwars door Oost-Europa. Met dit innovatieve project maakt Yuverta kans op de titel Onderwijsteam van het jaar 2024.

Ambassadeursgala: Studententeam Noord gaat er vol voor!

Genomineerd! Laten zien hoe waardevol mbo’ers zijn en wat ze allemaal kunnen bereiken. Dat is waar studententeam Noord voor gaat op 13 mei, tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala.

Ambassadeursgala: Onderwijsteam Verpleegkunde Albeda ziet nominatie als beloning inzet voor studentenwelzijn

Genomineerd! Onderwijsteam Verpleegkunde Albeda is genomineerd voor Onderwijsteam van het Jaar.

Beste Praktijkopleider en Beste Leerbedrijf blikken terug op een jaar in de schijnwerpers

Aan de vooravond van het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024 blikken de Beste Prakleider 2023 en Beste Leerbedrijf terug op een bewogen jaar.

Ambassadeursgala: Studententeam Zuid is er klaar voor!

Genomineerd! De creatieve Rosa van Selst van Studententeam Zuid, die haast niet kan wachten: ‘Mijn glamourrok ligt al klaar’.