Bijeenkomsten

 • 29 mei

  Dé CVI Conferentie 2024

  Durf innovatieve ideeën te delen en collega’s uit de MBO sector te ontmoeten. Kom elkaar inspireren!
 • 04 jun

  Gezonde School: interactieve werksessie jaarplan 2025

  Gezonde School bereidt momenteel het jaarplan 2025 voor. We vinden het belangrijk om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat er speelt in het onderwijs. Daarom gaan we graag in gesprek met onderwijsprofessionals uit het primair, gespecialiseerd en voortgezet onderwijs, en mbo (middelbaar beroepsonderwijs).
 • 27 jun

  Kick-off Lerend kwalificeren en valideren van bewijsmateriaal

  Kick-off bijeenkomst van de Btg-en en het Kennispunt MBO Onderwijs en Examinering over Lerend kwalificeren en validerend bewijsmateriaal in het kader van Leven Lang Ontwikkelen. Tijdens deze kick-off leggen we lerend kwalificeren en validerend bewijsmateriaal uit. Wat de samenhang kan zijn én ook waarin beide concepten verschillen. Allemaal vanuit het oogpunt van #LLO.
 • 28 jun

  Inspiratiedag voor docenten ICT en Creatieve Industrie

  Hoe innovatief ben jij? Gebruik je AI in je lessen? Voel jij je meer ‘vakman’ of ‘creator’? En stimuleer jij studenten om zelf buiten de gebaande paden te denken? Laat je op vrijdag 28 juni inspireren op de Inspiratiedag voor de ICT en creatieve opleidingen! Ben je betrokken bij de mbo-opleidingen voor ICT, Communicatie, Media en Design, Kunsten en Entertainment, wees dan welkom!