Conferentie Cyberveiligheid

07 dec
10:00 - 17:00
Jaarbeursgebouw Utrecht

Het programma Cyberveiligheid mbo draait dit najaar 1 jaar. Dit jubileum vieren we met de conferentie Samenwerken aan Cyberveiligheid in het mbo.

In oktober 2022 zijn we in de mbo-sector vol enthousiasme aan de slag gegaan met het programma Cyberveiligheid in het mbo. We zijn nu een jaar verder en hebben al veel zaken opgepakt. En er staat nog veel meer in de steigers. Hoog tijd om de opbrengsten te delen. En vooruit te kijken naar wat ons de komende 4 jaren te doen staat op het gebied van cyberweerbaarheid.

Dit doen we tijdens de conferentie Samenwerken aan Cyberveiligheid in het mbo op 7 december in de Jaarbeurs in Utrecht. We zorgen op deze dag voor een gevarieerd programma. Er zijn interessante keynotes, leerzame workshops en inspirerende presentaties. Er is een informatiemarkt en een virtuele cyber-escaperoom waarin je zelf een crisis kunt ervaren.

Samenwerking staat bij het programma Cyberveiligheid hoog in het vaandel. Daarom nodigen we voor de conferentie diverse organisaties en instellingen uit. Deelnemers zijn actief bij onder meer onze mbo-netwerken, SURF, brancheorganisaties in het hoger onderwijs, het ministerie van OCW en de Autoriteit Persoonsgegevens. Zo maken we van de conferentie Samenwerken aan Cyberveiligheid in het mbo een dag vol inspiratie, kennisdeling en samenwerking.

Conferentie Samenwerken aan Cyberveiligheid in het mbo

  • Datum: 7 december 2023
  • Tijd: 10:00 uur – 17:00 uur (inloop 9:30 uur)
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht (Mediaplaza)

Je kunt je hier hier aanmelden. We kijken ernaar uit om samen met jou deze belangrijke mijlpaal te vieren!