Diensten en activiteiten per thema

Mbo & arbeidsmarkt

De arbeidsmarktvraagstukken door onder andere klimaat- en energietransities en personeelstekorten in vrijwel alle sectoren zijn complex. Mbo-studenten van vandaag staan voor keuzes die hun toekomst op de arbeidsmarkt en in de samenleving in belangrijke mate richting geven. Met deze thema's spelen wij in op een dynamische arbeidsmarkt:

Mbo & samenleving

Mbo-studenten leveren hun bijdrage als individu in de samenleving én als beroepsbeoefenaar. Ze delen de verantwoordelijkheid voor de wereld van vandaag, morgen en overmorgen met hun anders opgeleide generatiegenoten en leveren hun bijdrage als individu en beroepsbeoefenaar. Met deze thema's spelen wij in op de maatschappelijke transities van nu en de toekomst:

Mbo & kwaliteit

In de aansluiting van het mbo op de arbeidsmarkt en samenleving ligt een belangrijke opdracht besloten voor de scholen zelf. De kwaliteit van het onderwijs hoort van onbetwistbaar hoog niveau te zijn. Daar werken alle medewerkers binnen de scholen elke dag onverminderd hard en met passie aan. De volgende thema's vallen onder Mbo & kwaliteit: