Demi van Overveld wint ambassadeursverkiezing Curio

17 mei 2020 12:00

ROC Curio

Demi van Overveld uit Roosendaal is komend jaar de mbo-ambassadeur van Curio. Zij kwam als winnaar uit de bus van de drie finalisten in de Curio mbo-ambassadeursverkiezing.

Deze dreigde dit jaar te worden afgeblazen, nu de laatste maanden geen activiteiten meer op locatie konden plaatsvinden. Curio had echter een creatieve oplossing en stak de verkiezing in een online jasje. Waar vorig jaar de deelnemers nog een pitch hielden op locatie, gingen de kandidaten dit jaar verschillende online challenges aan. Van videopitch en online interview, tot het maken van een professionele video, die op de social kanalen onder de aandacht gebracht moest worden. Wie is het meest communicatief, heeft de grootse overtuigingskracht en is de beste influencer om de waarde van het mbo breed onder de aandacht te brengen, daar draaide het om.

Nek-aan-nek race

Vrijdag 12 juni is de nieuwe Curio ambassadeur voor het mbo bekend gemaakt. Demi van Overveld, student combinatieopleiding verzorgende IG en maatschappelijke zorg in Roosendaal, kwam als winnaar uit de bus na de spannende finale van de Curio-ambassadeursverkiezing. De drie finalisten verzamelden zoveel mogelijk likes en comments op social media en probeerden hun boodschap ook op andere plekken te delen. Het was een spannende nek-aan-nek race met concurrent Dagmar Perik. Besloten is dan ook dat beide dames komend jaar een belangrijke rol krijgen in het ambassadeursschap voor Curio.

Bekijk hier de videopitches van de drie finalisten:

- Demi van Overveld (Curio-ambassadeur)

- Dagmar Perik (student opleiding marketing & communicatie)

- Sabine Havinga (student opleiding food & future)