Nieuw lid College van Bestuur voor ROC Nijmegen

03 juni 2024 12:00

Het college van bestuur bij ROC Nijmegen is weer volledig bemand. Albert Zeggelaar is door de Raad van Toezicht van ROC Nijmegen per 1 juni 2024 benoemd tot lid van het College van Bestuur. Hij was daarvoor directeur Zorg & Welzijn bij ROC Nijmegen.

Albert Zeggelaar is na een zorgvuldige procedure met veel kandidaten geselecteerd.  

Albert Zeggelaar, lid College van Bestuur ROC Nijmegen

“Het is fijn dat uit ruim 50 geïnteresseerden een interne kandidaat zich na een heel zorgvuldig selectieproces heeft gekwalificeerd”, aldus Ingrid de Boer, voorzitter van de Raad van Toezicht. “We hebben als Raad van Toezicht alle vertrouwen in Albert".  

Hij werkt 8 jaar bij ROC Nijmegen als directeur Zorg & Welzijn. Daarvoor was hij directeur Onderwijs van het MBO college West bij ROC van Amsterdam. Naast zijn functie als directeur is Albert voorzitter van het practoraat Veilige Sport en is hij gastdocent bij de HAN en Avans. Tot 2025 is Albert bestuurslid van Stichting Testjeleefstijl.

Albert Zeggelaar: “Het is echt een voorrecht om deel uit te maken van ROC Nijmegen en ik kijk er naar uit om ook in deze nieuwe functie te werken aan het versterken en uitdragen van de strategie van onze organisatie.” 

Albert Zeggelaar vormt samen met voorzitter Peter van Mulkom het College van Bestuur. Met de benoeming van Zeggelaar is het College van Bestuur weer op volle sterkte om de ambities van ROC Nijmegen voor de komende jaren waar te maken.