Nu online: Jaaroverzicht ROC van Amsterdam - Flevoland

08 juni 2023 12:00

Het Jaarmagazine van het ROC van Amsterdam - Flevoland staat online. In dit magazine wordt teruggeblikt op 2022, een jubileumjaar voor het ROC van Amsterdam - Flevoland waarin het ROC van Amsterdam – Flevoland haar 25-jarig bestaan vierde.

2022 was ook het jaar dat de coronabeperkingen werden afgebouwd en de studenten en medewerkers weer volledig naar school konden.

Er stonden in 2022 drie hoofdthema’s op de agenda van het ROC van Amsterdam - Flevoland:

  • Focus op welzijn van studenten en medewerkers
  • Flexibilisering van het onderwijs
  • Focus op verbinding in en tussen de teams voor innovatief en flexibel onderwijs

Maar er gebeurde meer. Zo zijn er diverse bijeenkomsten geweest omtrent de meerjarenstrategie. Ieder college heeft op haar eigen manier hier invulling aan gegeven. Zoals op MBO College Airport, waar in 2022 als eerste mbo-college in de wereld een elektrisch vliegtuig werd aangeschaft. Of bij MBO College Almere, waar flexibilisering van het onderwijs werd doorgevoerd zodat het opleidingstraject van de technische opleidingen is afgestemd op de behoeften, situatie en interesses van de student.

Laat je inspireren door verhalen uit het Jaarmagazine en krijg een goed beeld over 2022. Klik hier om naar het Jaarmagazine te gaan.

NB: Wil jij het Jaarmagazine of een van de pagina’s uit het Jaarmagazine delen met andere geïnteresseerden? Op elke pagina staat een deeloptie zodat je de content gemakkelijk via diverse kanalen kunt delen.