Hanzelaan 95B in Zwolle

Hoe innovatief ben jij? Gebruik je AI in je lessen? Voel jij je meer ‘vakman’ of ‘creator’? En stimuleer jij studenten om zelf buiten de gebaande paden te denken? Laat je op vrijdag 28 juni inspireren op de Inspiratiedag voor de ICT en creatieve opleidingen! Ben je betrokken bij de mbo-opleidingen voor ICT, Communicatie, Media en Design, Kunsten en Entertainment, wees dan welkom!

We hebben een dag vol inspirerende sprekers en mooie sessies waarin je wordt bijgepraat of geïnspireerd. Voor elk opleidingsgebied is er genoeg inspiratie op te halen! 

Een kleine greep uit het programma: David Graus komt vertellen over Inclusiviteit in algoritmes en Jeroen Junte neemt ons mee in de veranderende relatie tussen ambacht en technologie. 

En natuurlijk onze plenaire spreker Ionica Smeets, hoogleraar wetenschapscommunicatie en winnares van de Iris Penning 2023: kan zij ons doen beseffen dat de opleidingen ICT en Creatief (nog) meer met elkaar gemeen hebben dan we zelf zien? 

In de middag sluiten we aan bij PROTO Innovation Day. Hét kennisfestival van regio Zwolle waar innovatie, creativiteit en technologie samenkomen.

Aanmelden

Wil je gratis naar onze Inspiratiedag, inclusief Proto Innovation Day 2024? Als lid van de btg ICT&CI ontvang je je eigen unieke code voor gratis toegang! Mail naar secretariaatbtgictenci@mboraad.nl en we sturen je de code toe.

Klik op deze link MBO Raad Ochtendprogramma - PROTO (protozwolle.nl) om je aan te melden.

 

Programma

09.30 – 10.00   Inloop met koffie en thee

10.00 – 10.15   Opening Inspiratiedag

10.15 – 11.00   Keynote door Ionica Smeets 

11.10 – 12.20   Keuzesessies

12.20 – 13.30   Lunch

13.30                 Start Proto Innovation Day

17.00                 Afsluitende barbecue

 

Praktisch
We hopen op een mooie opkomst! Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt voor de workshops en de ochtend zelf!
De dag vindt plaats op een tijdelijke evenementenlocatie, op het plein met industrieel karakter voor de hoofdingang van Perron038. Deze locatie bevindt zich aan de zuidkant van Station Zwolle. 

Navigatieadres: Hanzelaan 95B in Zwolle.