Bijeenkomst Professionalisering in het mbo

09-03-2016

Eind 2015 heeft de MBO Raad het programma rond de uitvoering van het Bestuursakkoord Professionalisering middelbaar beroepsonderwijs afgerond. Van 2011 tot en met 2015 hebben we diverse projecten geïnitieerd, begeleid en ondersteund om de kwaliteit van alle professionals in het mbo te verhogen. Professionalisering is een continue proces. Daarom kijkt de MBO Raad aan de hand van de resultaten van het programma graag samen met u naar de toekomst. Wij nodigen u daarom van harte uit voor de bijeenkomst Professionalisering in het mbo op woensdag 16 maart.

Tijdens de bijeenkomst nemen we u mee in activiteiten rondom het bestuursakkoord professionalisering 2011-2015. U kunt inspiratie op doen tijdens presentaties over onder andere professionele ruimte, begeleiding van startende leraren en beroepsprofielen voor onderwijsondersteuners. We reflecteren op en kijken vooruit naar de ontwikkeling van HR-beleid in het mbo. En we presenteren u met trots een bundel met mooie professionaliseringsportretten van mbo-scholen.

Locatie, tijd en programma

Op woensdag 16 maart verwelkomen wij u graag op de Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Marijkeweg 5, Wageningen. De bijeenkomst start om 12:00 met een lunch rond een informatiemarkt en wordt om 16:30 afgesloten met een borrel. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, HR-professionals en verantwoordelijken voor professionaliseringstrajecten op mbo-scholen. Wij kunnen maximaal 125 deelnemers verwelkomen. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. U en uw collega’s kunnen zich aanmelden via de inschrijfpagina.