Maandag 16 mei: Dit is mbo Ambassadeursgala

02-05-2022

Kijk maandag 16 mei, om 18.30 uur live mee op youtube.com/ditismbo naar het Dit is mbo Ambassadeursgala. Tijdens dit feestelijke event worden vijf prijzen uitgereikt: Best of Excellence Award, Onderwijsteam van het jaar, Beste leerbedrijf, Beste praktijkopleider en de Landelijk Ambassadeur mbo.

Dit is mbo Ambassadeursgala 2022

Best of Excellence Award

Tijdens Skills The Finals gaan studenten de strijd met elkaar aan om het Nederlands kampioen in zijn/haar vakgebied. Dit jaar komt daar nog een uitdaging bij. De tien studenten die tijdens de kampioenschappen de beste score behalen zijn ook in de race voor de Best of Excellence award van WorldSkills Netherlands. Kijk hier welke toppers genomineerd zijn.

Onderwijsteam van het jaar

Waar zouden het mbo zijn zonder onze docenten en instructeurs die met elkaar in onderwijsteams elke dag zorgen voor goed onderwijs voor hun studenten? De AOb en de BVMBO schrijven daarom voor de derde keer de verkiezing Onderwijsteam van het jaar uit. Welk team mag dit jaar met trots de titel dragen? Dit zijn de tien genomineerden.

Beste leerbedrijf en beste praktijkopleider

Welk leerbedrijf heeft het leren op de werkvloer zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Voor welke praktijkopleider is werkelijk niets te gek als het om mbo-studenten gaat? SBB kreeg dit jaar 700 voordrachten. Maar er is slechts één winnaar Beste leerbedrijf en één winnaar Beste praktijkopleider…

Landelijk Ambassadeur mbo

39 mbo-ambassadeurs doen mee aan Mbo’ers Pakken Aan, hét YouTube-programma waarin mbo-studenten challenges aangaan om kans te maken op de titel Landelijk Ambassadeur mbo. In negen korte, spannende afleveringen kwalificeren de ambassadeurs zich voor de finale. Alle gedreven ambassadeurs en – natuurlijk ook de afleveringen van Mbo’ers Pakken Aan - zijn te zien op youtube.com/ditismbo