15 & 16 maart 2017 - Horeca-conferentie ‘Cultuur kleurt het leven’

Aantal beschikbaar: 
-

Leden van de bedrijfstakgroep VGG zijn van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse horeca-conferentie op 15 en 16 maart 2017 in Rotterdam. Dit jaar luidt het thema ‘Cultuur kleurt het leven’. De conferentie wordt op de tweede dag op een educatieve en branchegerichte manier afgesloten.

Programma

Het programma vindt u in de rechter kolom op deze pagina.

Doelgroep

Alleen voor leden van de btg VGG: directeuren, opleidingsmanagers, bpv-coördinatoren, docenten met taken op het gebied van inrichting onderwijs en medewerkers die zich graag laten inspireren.

Locatie

Worldhotel Wings, Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam

  Bevestiging deelname

  Uiterlijk in de week voorafgaand aan de conferentie ontvang je de bevestiging, deelnemerslijst en verdere informatie.

  Kosten deelname

  Deelname aan het dagprogramma op 15 maart is gratis voor de eerste drie inschrijvingen per school (inclusief diner en consumpties). Vanaf de 4e inschrijving wordt een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht aan de school.

  Voor de deelname aan de educatieve branchegerichte activiteit op 16 maart wordt een bijdrage gevraagd van circa € 60,00 per persoon (= richtlijn; kosten zijn afhankelijk van aantal deelnemers)

  Deelname aan het diner en/of gebruikmaking van de voorovernachting op 14 maart, overnachting op 15 maart en de barconsumpties zijn voor eigen rekening.
  • diner op 14 maart € 34,50
  • overnachting inclusief ontbijt € 86,00 (exclusief toeristenbelasting)

  Afrekening hotel via pin/creditcard of facturering aan school. Kosten voor eigen rekening moet u voor vertrek afrekenen bij de receptie van Hotel Wings. U kunt Hotel Wings ook een totaalfactuur naar uw school laten sturen.
  In dat geval moet u hiervoor bij aankomst de naam van de contactpersoon van uw school (die ook deelneemt aan de conferentie) doorgeven om de rekening af te tekenen.

  Annulerings- en no show regeling

  • Bij annulering meer dan 1 maand 35%
  • Bij annulering meer dan 14 dagen 60%
  • Bij annulering meer dan 7 dagen 85%
  • Bij annulering 7 dagen of minder 100%
  Wilma van Nijen

  Wilma van Nijen