21 (en 22) maart 2018 - Conferentie onderwijscluster Gastvrijheid

Aantal beschikbaar: 
-

Morgen wordt alles anders!
...voor hospitality en de ambachtelijke beroepen

Verder kijken dan eigen sectorgrenzen, mét aandacht voor innovaties binnen het eigen onderwijs. Dat is de opzet van het programma van de eerste gezamenlijke conferentie van het onderwijscluster Gastvrijheid, bestaande uit de opleidingen horeca, toerisme en recreatie, facilitaire dienstverlening en bakkerij.

Deze eerste lentedag belooft een inspirerende dag te worden met keynote speakers die (onze) banen van de toekomst vanuit een ander perspectief bekijken. Vakgenoten en professionals met een bedrijfsmatige, onderzoekende en nieuwsgierige blik.

Programma
We gaan een mooie conferentie neerzetten. De eerste toezeggingen van sprekers zijn gedaan en u kunt het programma volgen door af en toe eens op de website te kijken.

’s Ochtends zijn de plenaire sessies met de keynote speakers. De programmalijnen in de middag worden uitgezet voor de diverse opleidingsgroepen van het onderwijscluster: horeca, toerisme en recreatie, facilitaire dienstverlening en bakkerij. Door de pauzetijden gelijk te laten lopen, is (uit)wisseling over en weer mogelijk. Keuze genoeg dus!

Horeca en bakkerij zijn gewend aan een tweedaagse: voor deze opleidingen komt er ook op 22 maart een programma. Belangstellenden kunnen zich daarvoor aanmelden met promocodes. De promocode voor Bakkerij is CBDJ7P. De inschrijving voor het programma Horeca is gesloten wegens grote belangstelling. 
 

Programma op hoofdlijnen – woensdag 21 maart (zie weergave in rechterkolom)
Keynote speakers:
Eli Lejeune: concept ‘Always Easy’ EindhovenAirport
Saskia Tjepkema: positief onderwijs
Kim Spinder: innovator en piraat

Programma 2e dag voor horeca (vol!) en bakkerij – donderdag 22 maart
Horeca: het branchegerichte educatieve programma wordt gehouden in Landgoed Rhederoord in De Steeg. Vanwege grote belangstelling kunt u zich niet meer aanmelden voor het onderdeel Horeca (meer info, zie programma in de rechterzijkolom).
Bakkerij: de vaktechnische bijscholingsdag wordt gehouden in het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen (meer info, zie programma in de rechterzijkolom).

Doelgroep
Iedereen die betrokken is bij het opleiden van studenten voor horeca, toerisme en recreatie, facilitaire dienstverlening en bakkerij.

Locatie
Hotel Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

Kosten
20 maart diner (bij voorovernachting) € 32,50: eigen rekening
20 maart overnachting € 85,- inclusief ontbijt, p.p.p.n.: eigen rekening
21 maart dag- en avondprogramma: per mbo-instelling (BRIN-nummer) 10 deelnemers gratis; meer dan 10 deelnemers € 75,- p.p.
21 maart overnachting € 85,- inclusief ontbijt, p.p.p.n.: eigen rekening
22 maart horeca: branchegericht educatief programma: circa € 75,- (= richtprijs, afhankelijk van het aantal deelnemers)
22 maart bakkerij: vaktechnische bijscholingsdag is gratis 

Barconsumpties op 20 en 21 maart zijn voor eigen rekening. Afrekening direct bij de hotelreceptie via pin/creditcard of facturering aan school. U kunt hotel Papendal ook een totaalfactuur naar uw school laten sturen. In dat geval geeft u bij aankomst de naam van de contactpersoon van uw school (die ook deelneemt aan de conferentie) door om de rekening af te tekenen.

Inschrijving
Er kunnen maximaal 350 personen deelnemen aan de conferentie. Voor ieder mbo-instelling (BRIN-nummer) is tot 15 januari een gegarandeerde plek voor 10 deelnemers. Extra inschrijvingen komen op de wachtlijst. Kort na 15 januari wordt bekeken of de collega’s op de wachtlijst al dan niet een definitieve plaatsing krijgen. Zij ontvangen hierover in de laatste week van januari bericht.
Nabericht: alle aanmeldingen voor 15 januari zijn omgezet in een definitieve aanmelding. Het gelimiteerde aantal inschrijvingen per mbo-school is hiermee opgeheven en aanmelding is mogelijk tot het aantal deelnemers van 350 is bereikt.
U kunt zich inschrijven via de link.

Annuleringsregeling
Bij annulering meer dan 1 maand 35%
Bij annulering meer dan 14 dagen 60%
Bij annulering meer dan 7 dagen 85%
Bij annulering 7 dagen of minder 100%

Contactpersonen

Wilma van Nijen

Wilma van Nijen

Rico Vervoorn

Rico Vervoorn

Beleidsadviseur