22 mei 2017 - MBO-Congres

22-05-2017

DUO organiseert samen met saMBO-ICT, MBO Raad, SBB, NRTO, Inspectie van het Onderwijs en het ministerie van OCW op 22 mei het MBO-congres.

In de gehele onderwijsketen delen scholen en andere organisaties veel informatie met elkaar. Hoe maak je van deze informatie gebruik? Wat kan er misgaan? Onder het thema ‘Informatie delen: lust of last?’ krijgen bezoekers tips voor het gebruik van internet en social media. Aansluitend op het ochtendprogramma kunnen zij workshops volgen.

Het nieuwe BRON mbo is geïmplementeerd en de herziening Kwalificatiestructuur ingevoerd. Deze zomer wordt ook het Studiefinancieringssysteem vernieuwd. Op het congres wordt stil gestaan bij hoe dit in de praktijk verloopt en welke nieuwe ontwikkelingen voor de deur staan.

Datum 22 mei
Tijd 10:00 - 17:00
Locatie Leerhotel Het Klooster in Amersfoort

Aanmelden

Via de link in de zijbalk kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het congres. Daar staat ook een overzicht van alle workshops met een korte omschrijving. Aanmelden kan uiterlijk tot  maandag 15 mei. De kosten voor het congres zijn 50 euro per persoon. Tot 15 mei is het mogelijk een aanmelding kosteloos te annuleren.