12sep

Demonstratie uv.praktijkbeoordelen.nl

Startdatum: 
12 september 2018 - 14:30
Einddatum: 
12 september 2018 - 16:00
Maximum aantal deelnemers: 
60
Aantal beschikbaar: 
-
Locatie: 
MBO Raad
Locatie adres: 
Houttuinlaan 6, 3447GM Woerden
Type bijeenkomst: 
Training/cursus

Onderwijscluster Uiterlijke Verzorging (UV) van de btg Voedsel Groen en Gastvrijheid heeft een digitaal bpv-handboek ontwikkeld: uv.praktijkbeoordelen.nl. Komend schooljaar kunnen uv-opleidingen in een pilot hiermee aan de slag. Om meer inzicht te krijgen in de werking van uv.praktijkbeoordelen.nl organiseert het onderwijscluster samen met Examenservices een demonstratiebijeenkomst voor alle uv-opleidingen die met dit instrument willen werken. Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor leden van het onderwijscluster UV en medewerkers van opleidingen voor haarverzorging, schoonheidsverzorging en voetzorg.

Op 12 september vanaf 12.30 uur verzorgen Examenservices en onderwijscluster UV een complete kennismaking met uv.praktijkbeoordelen.nl. Alles wat u wilt weten over dit instrument wordt gedemonstreerd. Tijdens deze demo kunt u live meekijken met de verschillende rollen die uv.praktijkbeoordelen.nl kent en de wijze waarop zij samenwerken om de student goed te begeleiden bij zijn bpv-periode. Daarnaast heeft u de gelegenheid om vragen, wensen en opmerkingen over uv.praktijkbeoordelen.nl in te brengen. Als u van plan bent om komend schooljaar met een aantal studenten mee te doen aan de bpv-pilot, dan is deze demonstratie een aanrader.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor deze bijeenkomst. Heeft u al een extranet account klik dan op 'Aanmelden via extranet'. Heeft u nog geen account, klik dan op 'Nieuw account aanmaken en registreren'.