21Mar

Docentendag BIB en Hout en Meubel: Samen Vooruit

Startdatum: 
21 maart 2019 - 09:30
Einddatum: 
21 maart 2019 - 16:30
Maximum aantal deelnemers: 
175
Aantal beschikbaar: 
-
Locatie: 
ROC van Twente
Locatie adres: 
Gieterij 200, 7553VZ Hengelo
Type bijeenkomst: 
Evenement (één of meerdaags)

Op donderdag 21 maart 2019 organiseert de btg TGO in samenwerking met het Consortium beroepsonderwijs, ECM en Savantis de docentendag BIB en H&M met als thema 'Samen Vooruit!'

Dit jaar is deze dag bij De Gieterij (ROC van Twente, Hengelo) met een veelzijdig programma en actuele onderwerpen. In de rechterkanlijn ziet u het programma van de dag en de workshops die aangeboden worden.

Het programma aanbod (zie link onder 'Gerelateerde documenten' in zijkolom rechts) staat in het teken van twee hoofdlijnen:

  • Onderwijs
  • Praktijk /innovatie/toekomst

Er zijn twee workshopsrondes waarin u kunt kiezen uit de diverse workshops en rondetafelgesprekken.

Voor wie?
Deze dag is voor docenten en managers Bouw, Infra en Beschermingstechnieken en Hout en Meubel.

Kosten
Aanmelding is kosteloos. Wanneer u zich echter aanmeldt en binnen een week voor aanvang zonder opgaaf van gegronde reden afmeldt of op de dag zelf niet verschijnt, zijn wij helaas genoodzaakt 50 euro in rekening te brengen als vergoeding van de door ons gemaakte kosten.

Foto’s/ film
Tijdens deze dag worden foto’s en/of filmpjes gemaakt. De MBO Raad gebruikt het fotomateriaal/ filmmateriaal alleen in haar eigen middelen, zoals de website en nieuwsbrieven. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit op de dag zelf aangeven bij het ophalen van uw badge.

Locatie

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande link. Heb je al een extranet account klik dan op 'Aanmelden via extranet'. Heb je nog geen account, klik dan op 'Nieuw account aanmaken en registreren'. Als u zich aanmeldt, dan kunt u meteen aangeven aan welke workshops u wilt deelnemen. De inschrijving staat tot vrijdag 1 maart 2019 open. We zien u graag tegemoet op de docentendag!

Belangrijk: gebruik bij je aanmelding voor de bijeenkomst het Office-mailadres van je school of organisatie van de gene die op de bijeenkomst aanwezig zal zijn.

Afbeelding van Meinja Şaman

Meinja Şaman

Secretaresse
duco hoep

Duco Hoep

Beleidsadviseur
Afbeelding van Sabine Mul

Sabine Mul

Beleidsadviseur TGO