Nieuws

Mbo-studenten aan de slag op stembureaus

De MBO Raad, Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) en BZK gaan samenwerken om mbo-studenten als vrijwilliger in te zetten.

Studenten ROC Mondriaan winnen twee keer internationaal goud

Studenten ROC Mondriaan winnen twee keer internationaal goud tijdens het congres van de AEHT, de European Association of Hotel and Tourism.

Corona-update: over naar afstandsonderwijs

De mbo-scholen schakelen, net als het andere onderwijs, over naar afstandsonderwijs.

Minister Van Engelshoven in gesprek met studenten ROC van Amsterdam - Flevoland

Minister Van Engelshoven ging online in gesprek met studenten ROC van Amsterdam - Flevolandom te vragen naar hun ervaringen over studeren in coronatijd.

Niet westerse ondernemers worden erkend leermeester

Een groep van twaalf Haagse horecaondernemers met een niet westerse achtergrond ontving het certificaat 'erkend leermeester' bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening van ROC Mondriaan. De certificering voorziet in een vraag.

Gefeliciteerd: finalisten van Skills The Finals!

Maar liefst 29 mbo-talenten van het ROC van Amsterdam-Flevoland doen mee met de Nederlandse kampioenschappen 'Skills Heroes', de vakwedstrijden voor mbo-studenten.

Collega Hind ambassadeur voor Nuffic

Hind, werkzaam op MBO College Zuid, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland, speelt een belangrijke rol in de nieuwe campagne van Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs.

Edison voor collega Pieter de Graaf

Pieter de Graaf, docent bij PACT+ Music Production, heeft een Edison gekregen voor zijn album Vortex, als winnaar in de categorie 'Neoklassiek'.

ROC Mondriaan start eigen oefenbedrijf ‘STAVERO’

Door de coronacrisis is het aantal stagebedrijven voor studenten uit de administratief-secretariële beroepen sterk afgenomen. ROC Mondriaan start daarom een eigen oefenbedrijf ‘STAVERO’.

Digitaal onderwijs nu ook mogelijk voor educatie en inburgering

Digitaal onderwijs op ROC van Twente nu ook mogelijk voor educatie en inburgering.