Nieuws

In gesprek met Tweede Kamerlid Stephan van Baarle

Adnan Tekin en Stephan van Baarle, een Tweede Kamerlid van DENK, bespreken stagediscriminatie en het concept van anoniem solliciteren.

Naar een sterke basis voor kinderen en jongeren

Over het belang van een sterke pedagogische basis voor kinderen en jongeren & de rol van het MBO-onderwijs bij het bieden van een goede opvoeding, begeleiding en ondersteuning voor optimale te ontwikkeling.

In gesprek met Laurens Dassen

Adnan Tekin in gesprek met Volt-fractievoorzitter en Tweede Kamerlid Laurens Dassen: ‘Met het mbo hebben we zoveel moois in handen’

Voorzitter Digitaliseringsimpuls Onderwijs benoemd

Lodewijk Asscher is benoemd tot voorzitter van de Digitaliseringsimpuls Onderwijs. Hij zal leiding geven aan het initiatief dat digitalisering in het onderwijs bevordert en implementeert.

Adnans mbo afl. 3: Jelmer Becker (JOB MBO)

In de derde aflevering van de podcast Adnans mbo is Jelmer Becker, voorzitter van JOB MBO te gast. Samen met MBO Raad voorzitter Adnan Tekin gaat hij in gesprek over de discriminatie van mbo-studenten, de positie van mbo’ers in de samenleving en studentenwelzijn.

MBO Raad staat achter Taskforce Asscher

De MBO Raad staat achter de werkwijze kansrijk opleiden die de Taskforce Asscher in opdracht van SBB heeft geformuleerd en maandag lanceerde.

'Verbied discriminatie op onderwijsniveau'

Maak het wettelijk verboden om te discrimineren op basis van opleidingsniveau. Daarvoor pleit MBO Raad-voorzitter Adnan Tekin naar aanleiding van onderzoek van Radar.

'Garandeer stageplek elke mbo’er'

Iedere mbo’er moet, ongeacht geloof, achtergrond, gender of opleidingskeuze, kunnen rekenen op een gegarandeerde stageplek. Die oproep doet MBO Raad voorzitter Adnan Tekin aan de vooravond van het mbo-debat op 9 november in de Tweede Kamer.

Wim Moes wil taalontwikkeling toepassen

Wim Moes, bestuursvoorzitter van het Alfa College, wil taalontwikkeling toepassen in de beroepscontext.

Interview Karin Pullen

Karin Pullen, bestuursvoorzitter van het Zone.College, hoopt dat studenten van nu ook leren luisteren naar elkaar.