Nieuws

Curio shop trekt in de gloednieuwe winkellocatie

De Curio shop heeft een nieuwe professionele winkellocatie aan de Wilhelminasingel 33 in Breda. Rob Neutelings, bestuursvoorzitter van Curio, opende deze vandaag. De Curio shop biedt studenten van Curio een realistische leeromgeving.

Krachtenbundeling toekomstbestendig onderwijs Deventer

4 juli kondigden Stichting Varietas, Raster Groep, Aventus, Hogeschool Saxion en Opleidingsschool De Stedendriehoek met trots hun samenwerking aan.

Wethouder inspireert studenten Aventus

50 tweedejaars studenten van Zorg & Welzijn Aventus kregen de gelegenheid om in gesprek te gaan met de wethouder van Apeldoorn, Sunita Biharie. Thema: "vrijheid".

Saxion en Aventus ontwikkelen Associate degrees

Saxion en Aventus bundelen hun krachten en ontwikkelen gezamenlijk Associate degrees. Daarmee breiden ze het Ad-portfolio in de regio uit.

Studenten Aventus in gesprek met ex-gevangene Guantánamo Bay

Mohamedou Ould Slahi Houbeini zat 14 jaar zonder aanklacht vast in de beruchte gevangenis Guantánamo Bay. 14 juni ging hij in gesprek met studenten van de opleiding Fashion en Vormgeving van Aventus.

Nu online: Jaaroverzicht ROC van Amsterdam - Flevoland

Het Jaarmagazine van het ROC van Amsterdam - Flevoland staat online. In dit magazine wordt teruggeblikt op 2022, een jubileumjaar voor het ROC van Amsterdam - Flevoland waarin het ROC van Amsterdam – Flevoland haar 25-jarig bestaan vierde.

Succesvolle Elektrische Mobiliteitsdag in Zutphen

Studenten van Aventus organiseerden een dag waarbij iedereen elektrisch rijden kon ervaren.

Debuut studenten Metal Factory op festival

Vijf studenten van de mbo-opleiding Metal Factory van het Summa College spelen op het fameuze Roadbruin Festival (20 – 23 april) in Tilburg. Het is voor het eerst dat een studentenband op het metalfestival staat.

ROC en brandweer trekken samen op in regio Amsterdam

Vanaf september lopen studenten van het Veiligheidscollege van MBO College Zuidoost een half jaar lang mee met de Brandweer Amsterdam-Amstelland.

Mars als eerbetoon aan veteranen

Studenten van de opleiding Veiligheid & Vakmanschap (VeVa) van Summa Veiligheid in Eindhoven lopen begin maart van Nieuwdorp naar Eindhoven. Met de mars zamelen studenten geld in voor het goede doel.