12apr

24 uur van ZDV 2023

Startdatum: 
12 april 2023 - 09:00
Einddatum: 
13 april 2023 - 17:00
Aantal beschikbaar: 
-

Op 12 en 13 april 2023 is het tijd voor de 10e editie van het tweejaarlijkse congres van de bedrijfstakgroep Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid: 24 uur met ZDV. Het tweedaagse evenement waar ontmoeting en kennis delen centraal staat met dit jaar het thema: Innovatie, Motivatie en Veranderkracht. Sectordirecteuren, opleidingsmanagers, beleidsmedewerkers en alle andere geïnteresseerden die werken aan kwaliteit in het onderwijs, kunnen hun hart ophalen tijdens het congres. Deelnemers duiken via masterclasses, workshops en presentaties in de altijd inspirerende wereld van het onderwijs.

Achter de schermen zijn wij druk bezig om een waanzinnig programma samen te stellen. Hierbij houden wij bovenal rekening met de actualiteit binnen de Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid én de vier thema’s binnen de werkagenda mbo. Voor nu kunnen we alvast een aantal mooie tipjes van de sluier oplichten. Zo hebben wij niemand minder dan Remco Claassen kunnen strikken voor de opening van de 24 uur van ZDV. De tweede dag wordt geopend door filosoof en cabaretier Paul Smit. Het slotakkoord is in handen van Ruud Veltenaar. En dit alles onder de bezielende leiding van mbo-docent van het jaar en dagvoorzitter voor deze 24 uur: Kirsten Cuppen.

Het congres vindt plaats op drie prachtige locaties: High Tech Campus, Van der Valk en een locatie van het Summa College. Allen te Eindhoven. We beginnen de vierentwintig uur op de campus. Aan het einde van deze dag vertrekken we richting het nabij gelegen Van der Valk Hotel om hier te dineren en te overnachten. De tweede dag zal starten bij het congrescentrum van het hotel en we sluiten af bij het Summa College.

Zet u 12 en 13 april 2023 alvast in uw agenda? Wij melden ons snel met aanvullende informatie over het programma, inspiratiesessies en de mogelijkheid tot inschrijven. Heeft u zelf een workshop, lezing of andere bijdrage die uw ZDV-collega’s niet mogen missen? Laat het ons dan weten via info@mboacademie.nl.

De kosten voor het tweedaagse evenement bedragen € 549,- euro exclusief btw.

 

Aanmelden voor de 24 uur van ZDV 2023 kan hier.