11apr

De week van Samen Opleiden 2023

Startdatum: 
11 april 2023 - 09:00
Einddatum: 
13 april 2023 - 17:00
Aantal beschikbaar: 
-

Sterk in ontwikkeling, hét thema dat centraal staat tijdens de Week van Samen Opleiden 2023. De afgelopen jaren zijn in het veld van Samen Opleiden & Professionaliseren mooie resultaten bereikt en er is volop ambitie om landelijke uitdagingen aan te pakken. Van 11 tot en met 13 april 2023 draait het om van en met elkaar leren. Op 11 en 12 april via webinars en op donderdag 13 april op locatie bij het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 11 t/m donderdag 13 april 2023

Waar: 11 en 12 april online en op 13 april bij het Spoorwegmuseum in Utrecht

Voor wie: Programmaleiders, coördinatoren, projectleiders, lerarenopleiders (van scholen en instituten), werkplekbegeleiders, bestuurders en schoolleiders, HRM-professionals en coördinatoren van huisacademies

Kosten: Er zijn geen kosten aan deelname aan dit event verbonden

Keynote | Het Generatie Z effect

Jongeren zijn de vormgevers van de toekomst. Ze willen het altijd anders en beter doen dan voorgaande generaties. Maar wat drijft, motiveert en inspireert hen? En hoe kan het onderwijs beter gebruikmaken van de talenten en expertise van studenten en beginnende leraren? Hoe zorgen we ervoor dat verschillende generaties binnen een partnerschap Samen Opleiden optimaal kunnen samenwerken? Tijdens deze keynote van Daniëlle Schreurs leer je Generatie Z beter kennen én krijg je inzicht in hoe je succesvol samenwerkt met jongeren.

Oproep | Maak een vlog

Wij zijn op zoek naar studenten, schoolopleiders, schoolleiders, leraren, etc. die in een korte vlog vertellen hoe zij met Samen Opleiden sterk in ontwikkeling zijn. De geselecteerde vlogs delen we in de Week van Samen Opleiden via de dagelijkse congresmail, vertonen we op de congresdag en plaatsen we na afloop op de website van het Platform en op de profielpagina van het partnerschap. Via dit formulier kan je je opgeven voor het indienen van een vlog. Je ontvangt vervolgens richtlijnen waar je vlog aan dient te voldoen.