Bijeenkomsten

 • 07 mrt

  49e MBO Digitaal conferentie

  Voorafgaand aan de conferentie vindt de bestuurdersbijeenkomst plaats. Deze is uitsluitend voor genodigden. Het programma is vooralsnog onder voorbehoud.
 • 21 mrt

  Skills the Finals

  Doen, beleven, ervaren. Scholieren ontdekken hier welke beroepen ze leuk vinden en doen belangrijke ervaring op voor hun toekomstige studiekeuze. Net als in de echte wereld wordt de praktijk van beroepen nagebootst in de LOB Experience met ruim 90 beroepenchallenges.
 • 09 apr

  Verdiepingssessie Hybride professionals in techniek

  Om samen te verdiepen op hybride docentschap in al haar facetten organiseren de bedrijfstakgroepen ICT&CI, MTLM, TGO en SV gezamenlijk een verdiepingssessie, waarin informeren, inspireren, en delen centraal staat.
 • 11 apr

  Congresdag Samen Opleiden 2024

  Samen Opleiden & Professionaliseren in transitie, hét thema dat centraal staat tijdens De week van Samen Opleiden 2024. Dit thema sluit naadloos aan bij de huidige ontwikkelingen binnen het onderwijs. Op 8, 9 en 10 april via online bijeenkomsten en op donderdag 11 april op locatie bij Spant! in Bussum.
 • 13 mei

  Dit is mbo Ambassadeursgala 2024

  Op maandag 13 mei 2024 is het weer zover: het Dit is mbo Ambassadeursgala. Noteer ‘m alvast in je agenda! Deze awardshow voor het mbo wil je niet missen. Houd de komende tijd de website in de gaten voor meer informatie.
 • 29 mei

  Dé CVI Conferentie 2024

  Durf innovatieve ideeën te delen en collega’s uit de MBO sector te ontmoeten. Kom elkaar inspireren!