27nov

Landelijke conferentie Leven Lang Ontwikkelen

Startdatum: 
27 november 2019 - 09:00
Einddatum: 
27 november 2019 - 17:00
Aantal beschikbaar: 
-
Locatie: 
Centrale locatie in het midden van het land

Heb je ambities en ideeën over Leven Lang Ontwikkelen? En wil je inspiratie opdoen? De ministeries van OCW, SZW en EZK,  de SER en het Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen nodigen je uit voor  een grote, landelijke conferentie over Leven Lang Ontwikkelen op woensdag 27 november 2019.

Deel je kennis en ervaringen rond Leven Lang Ontwikkelen, start en versterk samenwerking, raak geïnspireerd door de praktijkverhalen van anderen en krijg inzicht in ruimte in de regels. Aan het eind van de dag heb je concrete handvatten waarmee je weer  een vervolgstap kan zetten in het verder vormgeven van Leven Lang Ontwikkelen.

Het programma

We starten met een kort plenair programma. Daarna zijn er verschillende deelsessies rondom actuele thema’s zoals publiek-private samenwerking , flexibilisering van het onderwijs en het stimuleren van een leercultuur binnen bedrijven.  

We zijn bezig met de invulling van het programma, maar zeker is dat je energie zult krijgen van deze dag en vol inspiratie naar huis gaat. We zijn trots op de goede voorbeelden en willen stimuleren om tot actie over te gaan.

Wil jij jouw werk, ideeën, of goede voorbeelden presenteren? Er komt een open inschrijving voor deelsessies, dus pak je podium en inspireer!

Voor wie?

De conferentie is voor iedereen die op wat voor manier dan ook werkt aan Leven Lang Ontwikkelen. Zoals het onderwijsveld, het bedrijfsleven, de sociale partners en de overheid. Er is ruimte voor circa 500 deelnemers en deelname is gratis.

Uitnodiging

Binnenkort volgt meer informatie en kun je je aanmelden als deelnemer of organisator van een deelsessie. Reserveer 27  november 2019 alvast in je agenda!

De conferentie is op een centraal gelegen locatie,  goed bereikbaar met het OV.

Afbeelding van Pia Deveneijns

Pia Deveneijns