11okt

Landelijke studiedag Kennispunt MBO Burgerschap

Startdatum: 
11 oktober 2019 - 09:30
Einddatum: 
11 oktober 2019 - 16:30
Aantal beschikbaar: 
-

Het Kennispunt MBO burgerschap organiseert op vrijdag 11 oktober 2019 een landelijke studiedag voor beleidsmedewerkers en docenten van mbo-scholen.

De jaarlijkse studiedagvindt dit jaar plaats op vrijdag 11 oktober in Lombok, Utrecht. U gaat ‘de wijk in’ vanuit de gedachte: de school staat in de samenleving en de samenleving heeft een plek in de school. Ontmoetingsplaats voor de opening, afsluiting en lunch en borrel is De Munt.

De dag wordt geopend door Lucas de Man, een veelzijdige Vlaamse kunstenaar die de publieke ruimte wil omtoveren tot een plek van verwondering en verbazing.

Vervolgens zijn er twee ronden met ontmoetingen en excursies op diverse locaties in de wijk. Per ronde kunt u uit 7 activiteiten een keuze maken. De studiedag wordt afgesloten door Bright Richards, mede-oprichter en artisitiek leider van New Dutch Connections en Mardjan Seighali, directeur UAF. Zij nemen u mee in hun verhaal en misse: vorming en opleiding toegankelijk maken voor iedereen, omdat die het fundament zijn van alle wijsheid.

Advies voor de deelnemers: kom met het OV. De Munt ligt op loopafstand van Utrecht CS. Volg de Muntroute vanaf de Leidseweg en tel mee hoeveel geld er op straat ligt.

U kunt zich hier aanmelden voor de studiedag;