08dec

Stimuleringsregeling Fit, Veilig en Gezond Werken

Startdatum: 
8 december 2022 - 15:00
Einddatum: 
8 december 2022 - 16:00
Aantal beschikbaar: 
-
Locatie: 
Online

Heb jij oog voor duurzame inzetbaarheid van je studenten? Vitaal werknemerschap voor je studenten? En zoek je naar mogelijkheden om dit in je opleiding te verwerken? Dan is dit je kans! Binnen programma Gezonde School starten we met de stimuleringsregeling Fit, Veilig en Gezond Werken.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid staat centraal voor de werknemer van de toekomst. Het mbo heeft hier een belangrijke rol in. Wij kunnen onze studenten optimaal voorbereiden op de toekomstige arbeidsmarkt door ze bewust te maken van het belang van vitaal werknemerschap en hun eigen duurzame inzetbaarheid. Met als ultieme doel: een leven lang gezonde en veilige arbeidsparticipatie van onze toekomstige beroepsbeoefenaars!

Wat hebben we te bieden?

Gezonde School biedt een interessant pakket aan met deze stimuleringsregeling, zodat je goed kan uitpakken binnen je school of opleiding: Zo kan je Gezonde school interventies aanschaffen en taakuren van de Gezonde School Coördinator vergoeden. Je krijgt tevens begeleiding en advies op gebied van Fit, Veilig en Gezond Werken van een arbodeskundige én een Gezonde School Adviseur.

  • Inzet Gezonde School Coördinator uren Aanschaf erkende interventies € 5000.-
  • Arbo advies: accent op gezond en veilig werken € 2500.-
  • Inzet Gezonde School Adviseur: accent op gezonde leefstijl en Gezonde School aanpak € 800.-
  • Totaal € 8300.-

Meer informatie?

Op 8 december om 15:00 organiseren wij een online informatie bijeenkomst om meer te vertellen over de stimuleringsregeling Fit, Veilig en Gezond Werken. Klik hier om je voor deze bijeenkomst aan te melden. Na aanmelding zal je op maandag 5 december een teams link. Mocht je voor die tijd al vragen hebben of meer informatie willen ontvangen kan je altijd contact met ons opnemen.