02dec

VGG TV online - onderwijscluster Gastvrijheid

Startdatum: 
2 december 2020 - 12:30
Einddatum: 
2 december 2020 - 14:45
Maximum aantal deelnemers: 
250
Aantal beschikbaar: 
-
Locatie: 
Locatie adres: 
,
Type bijeenkomst: 
Webinar

Zoals een nieuw gezegde luidt: “Als de mensen niet naar de conferentie kunnen komen dan brengt de btg de conferentie naar de mensen.“ Het niet doorgaan van de Conferentie Onderwijscluster Gastvrijheid 2020 betekent niet dat de verbinding en het kennisdelen stopt. Op 2 december duiken wij daarom samen met de eerder uitgenodigde sprekers de studio in.

Op deze dag gaat de btg onder leiding van Kees van Amstel in gesprek met inspirerende sprekers. Vanaf 12:30  kun je inschakelen om op een interactieve manier de bijdrage van Paul Iske bij te wonen. Aansluitend neemt gastvrijheidsexpert Laura de la Mar je mee in de wereld van gastvrijheid en deelt praktische tips, ervaringen en tools om het verschil te maken in bedrijven en onderwijs.

De bijdrages van de drie andere sprekers worden opgenomen. Mart de Kruif, Danielle Braun en Frederike Praasterink worden op een later moment uitgezonden door VGG TV. Vooraf kun je deze drie sprekers een vraag stellen. Deze vragen zullen tijdens de uitzending behandeld worden.

Aanmelden voor VGG TV is kosteloos. Op die manier ben je digitaal aanwezig bij het Webinar-evenement én ontvang je als eerste de volgende afleveringen.