Het Jaarmagazine van het ROC van Amsterdam - Flevoland staat online

10-06-2021

Het Jaarmagazine van het ROC van Amsterdam - Flevoland staat online! Hierin wordt teruggeblikt op 2020. Een bijzonder jaar, waarin, zeker ook voor het onderwijs, corona ​de boventoon voerde.​​

In het Jaarmagazine lees je onder meer meer over de creatieve oplossingen die de mbo-colleges van het ROC van Amsterdam - Flevoland bedachten zodat de studenten toch stage konden lopen en vertellen directies en studenten over hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren. Daarnaast lees je meer over de vernieuwingen die het ROC van Amsterdam - Flevoland, ondanks de coronacrisis, toch nog heeft kunnen bewerkstelligen.

Vitaliteit, nominaal afstuderen, medezeggenschap van studenten

Voor alle medewerkers en studenten had corona natuurlijk een grote impact. Daarom is in 2020 extra ingezet op de mentale en fysieke gezondheid van de medewerkers en studenten. Vanwege de impact van corona werd daarnaast ook het doel gesteld om alles op alles te zetten om de studenten binnen de nominale studieduur te kunnen laten afstuderen. De medezeggenschap van studenten werd bovendien door de coronacrisis nóg belangrijker. Zowel binnen de opleiding, op school als op instellingsniveau is actief het contact met studenten onderhouden om te blijven kijken naar wat er nodig was om met deze veranderende situatie om te gaan.

Meer lezen wat er het afgelopen jaar op het ROC van Amsterdam - Flevoland gebeurde? Klik hier om naar het Jaarmagazine te gaan. 

ROC van Amsterdam - Flevoland