Mediastudenten MBO College Hilversum organiseren Music Masters

12-12-2018

Derdejaarsstudenten van MBO College Hilversum, onderdeel van het ROC van Amsterdam, organiseren in samenwerking met Podium de Vorstin in Hilversum de 'Music Masters 2019'. Hiermee doen de studenten ervaring op in het organiseren en produceren van een grote crossmediale productie. De finaledag van Music Masters wordt gehouden op woensdagavond 23 januari 2019.

Na een succesvolle wervingscampagne hebben de studenten twaalf bands uit het hele land geselecteerd om deel te nemen aan één van de vier voorrondes. Tijdens deze voorrondes in november is er een uitgebreid promotiepakket voor de bands geproduceerd met daarin een introclip, een fotoreportage en een videoregistratie van hun optreden. Ook zullen de studenten nog een videoclip gaan opnemen met de deelnemende bands.

Een vakkundige jury uit de muziekindustrie beslist binnenkort welke vier bands een plek verdienen in de finale. De vijfde finalist wordt door het publiek bepaald via social media, waar de komende tijd ook het geproduceerde promotiemateriaal zal worden verspreid.

Over Music Masters
Music Masters is een evenement waarbij de mediastudenten van MBO College Hilversum op zoek gaan naar de tofste upcoming band van Nederland. Begin september zijn zij begonnen met hun voorbereidingen voor de tweede editie van Music Masters.

Kaarten
Kaarten voor Music Masters 2019 zijn te koop via de website van Podium de Vorstin. Een beperkt aantal kaarten is nu verkrijgbaar voor slechts 3 euro. Daarna kost een ticket in de voorverkoop 5 euro.

Facebookpagina Music Masters:
https://www.facebook.com/MBOMusicMasters/   

ROC van Amsterdam