Studenten Stewardess MBO College Airport winnen TUI Award 2020

08-07-2020

​​Reisorganisatie TUI organiseert elk jaar een wedstrijd voor eerstejaarsstudenten Steward(ess) van MBO College Airport, Deltion College en het Albeda College. Studenten geven middels een pitch antwoord op de onderzoeksvraag: ‘Welke WOW-momenten kan TUI creëren voor reizigers vanaf vertrek van de luchthaven tot aankomst op de bestemming?’ Dit jaar wonnen de studenten van MBO College Airport.

Per school kiest een vakkundige jury één groepje uit om door te laten gaan naar de TUI Finale. Op MBO College Airport beoordeelden een selecte groep docenten en een opleidingsmanager de inzendingen op creativiteit en innovativiteit en lette met name op de haalbaarheid van de ideeën. Dit alles werd samengebracht in een aansprekende pitch.

Eva, Lois, Emma en Laura vertegenwoordigden hun mbo-college op de finale, onder begeleiding van hun studieloopbaanbegeleider. Zij brachten hun idee over ‘Themavluchten’ op energieke wijze naar voren, waarbij de service aan boord werd afgestemd op de bestemming. Zo konden bijvoorbeeld passagiers met bestemming Mexico worden verrast met Mexicaanse snacks, maaltijden, kleurplaten en attenties met een Mexicaans tintje (bekijk de pitch hier​). Na een spannende battle werden Eva, Lois, Emma en Laura tot winnaars uitgeroepen! Afgelopen week werden zij in het zonnetje gezet en ontvingen zij de TUI Award 2020 en een fraaie TUI goodiebag. Meer weten over MBO College Airport, ga naar de website​.

MBO College Airport
Archieffoto