Masterclasses transport en logistiek voor docenten

21-04-2021

De logistiek is volop in beweging en in ontwikkeling. Hoe blijf je bij als docent? En hoe zorg je dat jouw studenten goed zijn voorbereid op deze nieuwe ontwikkelingen? In het schooljaar 2020/2021 hebben we drie masterclasses georganiseerd:  Zorglogistiek, Circulaire Economie en Brexit

Wat is een Masterclass Transport en Logistiek?

  • Een training over een actueel logistiek thema.
  • Altijd in samenwerking met een bedrijf of hogeschool.
  • Niet alleen nieuwe kennis en ervaring opdoen in de logistiek, maar ook handvatten om de inhoud te vertalen naar een les bij jou op school. 

Aan het einde van een masterclass heb je je eigen vakbekwaamheid vergroot, heb je nieuwe praktijkcasuïstiek om bij jou in de les te gebruiken en heb je je netwerk binnen mbo transport & logistiek uitgebreid.

Planning masterclasses 2021/2022

De Planning voor volgend schooljaar volgt zo spoedig mogelijk.

We bevelen de masterclasses transport en logistiek van harte bij je aan. En neem vooral je collega’s mee!

Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, bepalen we of de masterclass fysiek of digitaal plaatsvindt.

Toelichting kosten en annuleringsvoorwaarden

De masterclasses transport en logistiek zijn in 2019 ontwikkeld op basis van een subsidie van de Topsector Logistiek. Het is een budget neutrale activiteit van de btg MTLM. Dat betekent dat de kosten van de masterclass zijn gebaseerd op de gemaakte kosten voor uitvoering, locatie en catering. Daarom geldt er een minimum aantal deelnemers van 12 om de masterclasses betaalbaar te houden.

Kosteloos annuleren kan tot twee weken voor aanvang. Bij no show brengen wij de volledige kosten in rekening. Wanneer je plotseling verhinderd bent, is het mogelijk een collega te sturen.

Alle masterclasses worden georganiseerd conform de dan geldende RIVM richtlijnen.

Voel je vrij de programma’s ook door te sturen aan geïnteresseerde collega’s!

Wil je weten hoe de deelnemers de masterclasses ervaren? Via de nieuwsbrief van de btg Mobiliteit, Transport, Logistiek en Maritiem houden we je op de hoogte. Nieuwsbrief ontvangen kan door je via deze link in te schrijven.