Webinar Leren van elkaar in sterk techniekonderwijs

25 mei 2020 12:00

Op op donderdag 18 juni 2020 van 13.00 tot 14.00 uur organiseert de btg TGO een webinar over Sterk Techniekonderwijs. Iedereen in het mbo die een rol vervult bij de aanpak Sterk Techniek Onderwijs is van harte uitgenodigd. Ook collega’s uit het vmbo zijn welkom: stuur deze uitnodiging gerust aan hen door.

De plannen in het kader van Sterk Techniekonderwijs zijn beoordeeld door de commissie en toegekend. De samenwerkingsverbanden in de regio zijn nu aan zet! Kunnen we hierin van elkaar leren, en misschien zelfs samenwerken? Helaas, kan deze bijeenkomst niet in fysiek vorm plaatsvinden, gezien de corona-maatregelen, daarom wordt het een inspiratiesessie in de vorm van een webinar!

Doorlopende leerlijn

Voor deze bijeenkomst behandelen we de doorlopende leerlijn, omdat dit thema in veel plannen terugkomt. De btg TGO heeft samen met het Summa College, NOVA College, ROC Mondriaan en Platform Talent voor Techniek het programma samengesteld. We starten met een inspirerende presentatie van Sterk Techniekonderwijs Haaglanden, waarna we middels reacties op stellingen en vragen, inbreng bij u, als deelnemer, ophalen voor een vervolgsessie, die op dinsdagmiddag 22 september 2020 plaatsvindt.