Record aantal stemmen op de Uitblinkers

07-10-2015

Met nog een kleine week te gaan moet het zeker lukken: 50.000 stemmen op onze Uitblinkers! Het aantal stemmen heeft op dinsdagmiddag 29 september al een record aantal bereikt. De teller staat nu op 47.595 stemmen ten opzichte van het totaal aantal stemmen van 41.673 van vorig jaar. Nog geen stem uitgebracht? Doe het alsnog!

Tot 12 oktober 23:59 uur kunt u via www.ditismbo.nl/Uitblinkers stemmen op de 47 Uitblinkers van dit jaar. Uit de online stemming én een speeddate met de vakjury, die meetelt voor 25%, komt een top tien met Uitblinkers. Deze tien talentvolle mbo’ers maken op donderdag 15 oktober tijdens het Uitblinkersgala 2015, in het bijzijn van hun ouders, collega-studenten, docenten en schoolbestuurders onderling uit wie zich de Landelijke Uitblinker mbo 2015 mag noemen. Minister Bussemaker van OCW (onder voorbehoud) en Jan van Zijl, voorzitter MBO Raad, reiken de prijs uit.

14e Uitblinkersgala

Het Uitblinkersgala is een initiatief van Dit is mbo, onderdeel van de MBO Raad, en wordt dit jaar voor de veertiende keer georganiseerd. Doel van het gala is te laten zien dat het mbo barst van het talent en een vorm van onderwijs is om trots op te zijn. Een Uitblinker is een student die zich vanwege een bijzondere prestatie tijdens zijn/haar opleiding of stage heeft onderscheiden.

 Het Uitblinkersgala vindt op 15 oktober plaats in Hart van Holland in Nijkerk.