Stemmen voor Ambassadeursverkiezing

13-10-2017

Ruim 20.000 mensen brachten al hun stem uit op één van de 39 Ambassadeurs van de mbo-scholen. Met nog zo’n vier weken te gaan gooien de kandidaten alles in de strijd om nog meer internetstemmen binnen te halen. Stemmen kan nog tot en met 8 november middernacht op de website van Dit is mbo. Tijdens het Ambassadeursgala op 23 november wordt bekend gemaakt welke student de titel Landelijke Ambassadeur mbo 2017 wint.

Een ambassadeur is een student die zich vanwege een bijzondere prestatie tijdens de opleiding of stage heeft onderscheiden en zijn of haar trots op het mbo kan uitdragen. Het Ambassadeursgala is een initiatief van de MBO Raad en wordt dit jaar voor de 16e keer georganiseerd. Evenals vorig jaar worden ook de prijzen voor het Beste Leerbedrijf en de Beste Praktijkopleider van SBB uitgereikt.

Aanmelden Ambassadeursgala
Het gala wordt georganiseerd tijdens de Dag van het mbo op 23 november in Orpheus in Apeldoorn. Inloop vanaf 16:00 uur, het gala start om 17:00 uur. De volledige avond – inclusief een buffet na afloop – duurt tot 21:00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@ditismbo.nl.